Met Incredimail verstuur je mooie e-mails

   
       
 
Incredimail is een e-mailprogramma waarmee je veel leukere e-mails, dan de standaard witte e-mails kunt versturen. Daarnaast bevat het programma diverse andere handige functies. Hieronder volgt een overzicht van de functies.
Opmaakprofiel
Als je een "Nieuw bericht" aan het schrijven bent kun je ook het Opmaakprofiel openen en je favoriete e-mail achtergronden, animaties en geluiden toevoegen.
  Opmaakprofielen
Mailmelder
Kies op welke manier je nieuwe mail wilt ontvangen. Open het Mailmelder dialoogvakje en selecteer je favoriete animatie mailmelder.
  Kies je favoriete Mailmelder
Smileys
Als je een bericht schrijft kun je ook Smileys (emoticons) aan je woorden toevoegen.
  smiley's
Je eigen handtekening
Maak je eigen handtekening en plak er toepasselijke plaatjes bij.
  maak je eigen stijlvolle handtekening
 


Spam tegenhouden met Incredimail
 
Goedgekeurde afzenders
Met het icoontje Goedgekeurde afzenders (goedgekeurde afzenders) kan je snel de berichten herkennen van je bekende contacten.

Goedgekeurde afzenders zijn contacten die zich in je adresboek bevinden, en waarnaar je e-mail verzendt, of die je als goedgekeurd definieert.

  functie goedgekeurde afzenders
Junkmail beelden blokkeren
Met externe beelden (zichtbaar of onzichtbaar) kunnen actieve e-mail adressen worden opgespoord, dit is een hulpmiddel voor spammers om te weten dat je hun junkmail leest.
  blokkeren van junkmail beelden
Een vals bericht terugkaatsen
Om spammers te laten veronderstellen dat je e-mail adres niet actief is, kan je met IncrediMail een vals bericht naar de afzender terugkaatsen.
  een vals bericht naar de afzender terugkaatsen
 
 
Dagelijkse galerij
Download nog meer Achtergronden, Smileys, Geluiden, en Mailmelders van de Online Incredimail galerie.  
  meer inhoud voor je e-mail

3D effecten
Als je mail bekijkt kun je tegelijk van onze speciale 3D effecten genieten als je een e-mail opent (dubbele klik of Enter) en op de knoppen Vorige/Volgende en Verwijderen klikt.

Ieder briefpapier heeft zijn eigen speciale 3D effecten.

 
3D effecten
Tekstberichten recorder
Neem je eigen stemgeluid op en voeg dit aan je bericht toe.
  Tekstberichten recorder
geavanceerde accounttoegang
Bekijk je email's voordat je ze download door op de knop "Geavanceerd" te klikken die zich naast de knop 'Verzenden/Ontvangen' bevindt.
  geavanceerde account toegang
letter creator
Voeg je persoonlijke achtergronden aan je e-mails toe met IncrediMail's Letter Creator. Het is erg gemakkelijk en leuk om te doen!
 
  letter creator

De schermafbeeldingen zijn in andere talen. Als je incredimail geïnstalleerd hebt, kun je ze in het Nederlands zien In incredimail
zit wel een beetje adware. Rechts boven komt namelijk reclame voor. Het wordt door de meeste gebruikers niet als hinderlijk ervaren en aan al je uitgaande email wordt een zinnetje toegevoegd:

icon incredimail  IncrediMail - E-mail is nu geëvalueerd - Klik hier

Als je dat niet op prijs stelt, kun je de premium versie nemen: voor € 21,95,- krijg je een key, waarmee je de premium versie kunt activeren.


Systeemeisen: Windows XP/Vista/7

Klik hier om incredimail (10 MB) te downloaden.

De freeversie bevat geen spyware, maar wel reclame (adware), wat niet schadelijk is voor je computer.