MSN Plus: Een handige en leuke uitbreiding van MSN

   
   
 

 


 
   

Met MSG plus kun je erom veel dingen doen. Deze pagina bevat slechts enkele hoofdfuncties. Als je geïnteresseerd bent in de volledige gedetailleerde functielijst van MSN Plus, ga dan naar de full feature pagina (alleen in het Engels).
 

verschillende MSn aanpassingen Verschillende MSN-aanpassingen
Met Plus kun je je contactpersonen een aangepaste schermnaam geven, statistieken bekijken over je contactpersonen, je vensters een doorzichtigheids effect geven, automatisch bestanden accepteren, woorden filteren in berichten die je ontvangt en/of verzendt, en veel meer!
meer emoticons
Verbeter je MSN-ervaring
Je kunt je eigen persoonlijke berichten maken die automatisch verzonden zullen worden als iemand je contacteert terwijl je afwezig bent. Ook kun je tot 50 snelteksten invoeren. Deze kun je verzenden met een simpele sneltoets of getypt commando. Er is ook een emoticon-hulpvenster waarmee je je emoticons kunt invoegen zonder de codes te gebruiken, een tekst-herhaalfunctie, een zoekfunctie en een citatenverzender.
betere logboeken
Geavanceerd loggen
Voor MSN Messenger een logfunctie aanbood, had Messenger Plus! al een logfunctie. Het logsysteem van Plus! is veel meer uitgebreid dan dat van MSN Messenger. Plus! biedt archivering en versleuteling van je logboeken aan. En zeker niet te vergeten, Plus! kan elke Messenger-gebeurtenis registreren!
andere gespreksfuncties
Andere gespreksfuncties
Messenger Plus! geeft je de mogelijkheid om een voorgrond- en achtergrondkleur te kiezen, of om de opmaak te veranderen zoals vet, schuingedrukt, onderstreept en doorgestreept. Het laat je ook bijna elk aspect controleren van Messenger met behulp van commando's of sneltoesten zoals op IRC.
verbeterde en uitgebreidere meldingen
Verbeterde meldingen
Als je Hotmail niet gebruikt, kun je kiezen om een melding te krijgen wanneer je nieuwe e-mailberichten ontvangt in je POP3 e-mailaccounts. Tevens kun je meldingen krijgen voor elke gebeurtenis in verband met je contactpersonen, bijvoorbeeld wanneer hun schermnaam verandert.
baasbescherming
Beveiliging & privacy
Messenger Plus! biedt een baasbeschermingsfunctie aan, dat je Messenger-scherm en je gespreksvensters verbergt met één sneltoets, en eventueel je contactpersonen op de hoogte brengt van de situatie. Ook stelt het je in staat om Messenger te vergrendelen met een wachtwoord wanneer je je computer verlaat en, voor permanente beveiliging, kan het al je logboeken versleutelen zodat alleen jij ze kunt lezen.
makkelijke interface
Een mooie, simpele en gebruiksvriendelijke interface
Ondanks de vele functies, houdt Plus! alles overzichtelijk in een simpel voorkeurenpaneel, compleet herontworpen voor Messenger Plus! 3 om het gebruiksgemak te vereenvoudigen. Vele functies van Messenger Plus! zijn ook beschikbaar via de commando's in gespreksvensters, de algemene sneltoetsen en in de menu's.
extra plugins Plugin-architectuur
Als je vindt dat de functies van Messenger Plus! nog niet genoeg zijn, dan kun je ook nog plugins downloaden die nieuwe mogelijkheden toevoegen.


De schermafbeeldingen zijn uit de engelse versie. Maar er is ook een Nederlandse versie ontwikkeld! Als je MSG Plus geinstalleerd hebt, is alles in het nederlands!

Het slimste is om MSN Plus zonder sponser te installeren!
Anders heb je een irritante advertentiebalk in Internet Explorer die niet meer te verwijderen is!

let op: niet akkoord gaan met de sponsor in MSG plus


Systeemeisen: Windows software Windows XP/Vista/7


Klik hier om MSN Plus te downloaden. (1,2 MB)